Gazdikereső cicáink

Az oldal frissítve : 2022.05.11


RAMBÓ

Nézzétek ezt gyönyörű cirmost Rambó cicánkat! Már tényleg nem tudjuk hogyan hirdessük, hogy végre valaki belé szeressen, hogy kapjon valakitől egy esélyt...
1 ÉVE VÁR MÁR... Ő is egy a 'benn ragadt, senkinek sem kellő' cicák közül.. Félős de nem agresszív egyáltalán,nem támad,nem fúj,semmi ilyesmi, csak fél, de lehet simogatni is!
Előéletét tekintve,legalábbis a borzasztó sérülést amit szenvedett,nem is csoda.Szépen felépült,semmi utókezelést nem igényel már, csak a végleges otthon hiányzik neki,az, hogy valaki így is meglássa benne az igazit,az, hogy valaki így is adjon neki egy esélyt!
Előzményei : /a videó egyesek számára felkavaró lehet/
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5668074846566499&id=1071075192933177
Rambó ivartalanított, tesztelt kandúr, más cicákkal jól kijön, nagyon nyugodt, csendes, visszahúzódó, 5 év körüli. 


NYURGA ÚR

Még májusban került hozzánk, rossz általános állapotban volt, szőre hullott, sovány volt, farkából amputálni kellett mert el volt halva. Mára egy hatalmas szép nagy cirmos lett, teljesen rendbe jött, a félénksége maradt még meg, de ha végleges otthonába költözhetne, nem 20 cica közt lenne, akkor jobban tudna nyílni.
Nyurga ivartalanított, oltott, tesztelt, fiatal kandúr. 


SCRAPPY ÉS BOZONT 

Scrappy és Bozont még februárban került hozzánk.GAZDIKERESŐK LETTEK hosszú hónapok után végre.. de senki, szó szerint senki sem akarja őket mert egyszerű cirmosok, nem picik, és nem ölbe ülős cicák.. A helyzet kilátástalan, hirdethetjük őket akárhogy, még csak egyetlen egy érdeklődő sincs irántuk... :(
 Scrappy bal oldalon még nem száz százalékosan kezes, de szépen haladunk. Lehet már simogatni, de nem mindig áll még meg. Érdeklődik az emberek iránt már, az ágyra húzódik már Ő is, ha leülök, ilyenkor általában már lehet simogatni.Bozont jobb oldalon, Őt már szépen lehet simogatni, magától mellém is fekszik. Nyaka vakargatását már egyenesen élvezi, fejét nyomja oda. Hosszú út vezetett idáig, megérdemelnek már egy végleges otthon!


SÁNTI

 Nézzétek meg milyen volt mikor hozzánk került https://www.facebook.com/.../a.559191688.../5591920784181906 
Sok sok évet kellett az utcán töltenie sérülten, de mindez már csak a múlt! Mára olyan szintre jutott már, hogy a számára idegen emberektől sem menekül, hagyja magát simogatni is! Így hát itt az idő hogy végre végleges otthonába költözzön! Régi sérüléséből adódóan az egyik első lábát fel tartja, de ugyanúgy szalad, ugrik, semmiben sem zavarja!
Ivartalanított, oltott, tesztelt kandúr, csodálatos buci fejjel, különleges arccal! 


FÁTYOL

A kis fehér kolónia anya cicája. 1,5 év körüli, gyönyörű hófehér nőstény cica, ivartalanított, oltott, tesztelt. Félénk elsőre, de teljesen simogatható, már jön a simogatásért is! Sok cica között van, nagyon kellene már neki hogy elköltözzön és több figyelem tudjon rá irányulni.


PÚDER 

(nem gazdikereső!)

Előzményei : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1816570185219746&id=100006003450189
A kolónia két legbetegebb cicáját vállaltuk, egyiküket el is hozta az egyiket a segítségkérő, a másikat nem sikerült most megfognia.
Súlyos kötőhártya gyulladása van, egyik szemén fekély is. Tesztjei negatívak, kezelése elkezdődött, reméljük menthetőek lesznek a szemei. 


ZSERBÓ

Nagyon kedves, bújós, dorombolós, beszédes cica, nyugodt,másik cica mellé is tökéletes választás,gyerekeket is szereti, így kisgyermekes csaladba is szívesen költözne!
2 év körüli, tesztjei negatívak, első oltását már megkapta,varrat szedése is megtörtént. 
Videója : https://www.facebook.com/sutiallatotthon/videos/a.7294737343900233/1392279574566640 ARAMISZ

Aramisz a dorombológép gazdit szeretne! 

Ivartalanított, oltott, tesztelt kandúr, 2 év körüli,még egy pár helyen szőr hiányos, de már szépen gyógyul. Egy igazi ölbe macska, fel löki az embert a szeretetével, addig piszkál, míg nem kap simogatást! Ölbe fekszik, ölben alszik, rajta az emberen mindenféleképpen. 

Videója : 


OREO

Gazdikereső szépséges és különleges cicánk Oreo!
Ivartalanított, oltott, tesztelt nőstény cica. Barátságos, kedves,a többi cicától tart, ezért vagy egy másik cica mellé költözhet,vagy egyedüli cicánkènt! 

Videója :  https://www.facebook.com/sutiallatotthon/videos/a.7090952680945368/708804963644706


MÁRVÁNY 

Keressük gazdiját, családját aki így is elfogadja Őt! Videója : https://fb.watch/9JWet4z7aN/
Márvány GAZDIKERESŐ lett! Rengetegen követtétek Márvány sorsát, segítettétek gyógyulását! Megjártunk vele sok orvost (Mezőkövesden, Miskolcon, Debrecenben, Pesten), majd nyáron kezdtünk vele fizioterápiára járni, ahol ultrahangos kezeléseket is kapott, hátha attól javul a lába állapota. Sajnos látványos javulás nem fog bekövetkezni mert annyira el vannak sorvadva az izmai. Ettől függetlenül szalad, játszik, ugrik, a kaparófára is gond nélkül fel ugrik. Ivartalanítása nemrég megtörtént, oltva, tesztelve várja a leendő gazdija jelentkezését, aki elfogadja így is! Jelenleg két készítményt szed, az Aptus Apto-flex-et és az Arthrocol "Gizmo" Joint Care-t.


FEHÉR CSALÁD

(nem gazdikeresők!)


BAMBI


Videója : https://www.facebook.com/sutiallatotthon/videos/a.7463414057032560/4994983950597955


LUNA


JACK 

Ő az egyik új cicánk, ezen a képen jól látszik hogy három lábú, ivartalanítás után lábadozik éppen még a képen. Fején és a lába helyén is sérült volt, kommentben van kép a fejéről, már szépen gyógyul mindenhol. Hamarosan megkapja az első oltását, barátságos, dorombolós, ivartalanított, tesztelt kandúr.


ZAZI ÉS ZELLA

Zazi és Zella együtt gazdikeresők! Bemutatkozik két új cicánk Nektek! Egyikük igazából nem is új, ő Zazi a cirmos (mert évek óta nálunk van már,csak soha nem tettük fel és hirdettük beteg cicáinkat) de nemrég lett egy társa, ők Zazi és Zella! Két leukózisos doromboló gép..
Zellát sem akartuk fel tenni, de hogy így egymásra találtak, hogy ilyen nagyon össze szoktak rövid időn belül, elgondolkodtunk rajta,mi lenne ha sikerülne nekik együtt gazdihoz költözniük majd..

Zella ivartalanítása időközben megtörtént, utána megkapja első oltását, kisebb nagyobb vizsgálatok amik még vártak rá  (száj, láb), szintén megtörténtek.Segítség a Facebook-on való kereséshez:

Facebook oldalunkon az eddigi összes cicánk albuma (ami több mint 300) megtalálható. Általában az aktuális gazdikeresőink albuma az első két, három sorban van, ahogy rá kattintunk hogy -> Fénykepek -> Albumok. Volt már hogy a Facebook magától össze vissza keverte az albumokat, így a három, négy éve nem frissített albumokat is előre hozta. Ajánlott ezért az  albumok címét nézni, amit mindig frissítünk hogy GAZDIKERESŐ vagy már GAZDIS az adott albumban lévő cica/cicák.