Gazdikereső cicáink

Az oldal frissítve : 2022.12.26


RAMBÓ

Nézzétek ezt gyönyörű cirmost Rambó cicánkat! Már tényleg nem tudjuk hogyan hirdessük, hogy végre valaki belé szeressen, hogy kapjon valakitől egy esélyt...
1 ÉVE VÁR MÁR... Ő is egy a 'benn ragadt, senkinek sem kellő' cicák közül.. Félős de nem agresszív egyáltalán,nem támad,nem fúj,semmi ilyesmi, csak fél, de lehet simogatni is!
Előéletét tekintve,legalábbis a borzasztó sérülést amit szenvedett,nem is csoda.Szépen felépült,semmi utókezelést nem igényel már, csak a végleges otthon hiányzik neki,az, hogy valaki így is meglássa benne az igazit,az, hogy valaki így is adjon neki egy esélyt!
Előzményei : /a videó egyesek számára felkavaró lehet/
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5668074846566499&id=1071075192933177
Rambó ivartalanított, tesztelt kandúr, más cicákkal jól kijön, nagyon nyugodt, csendes, visszahúzódó, 5 év körüli. 


NYURGA ÚR

Még 2021 májusában került hozzánk, rossz általános állapotban volt, szőre hullott, sovány volt, farkából amputálni kellett mert el volt halva. Mára egy hatalmas szép nagy cirmos lett, teljesen rendbe jött, a félénksége maradt még meg, de ha végleges otthonába költözhetne, nem 20 cica közt lenne, akkor jobban tudna nyílni.
Nyurga ivartalanított, oltott, tesztelt, fiatal kandúr. 


SCRAPPY ÉS BOZONT 

Scrappy és Bozont még februárban került hozzánk.GAZDIKERESŐK LETTEK hosszú hónapok után végre.. de senki, szó szerint senki sem akarja őket mert egyszerű cirmosok, nem picik, és nem ölbe ülős cicák.. A helyzet kilátástalan, hirdethetjük őket akárhogy, még csak egyetlen egy érdeklődő sincs irántuk... :(
 Scrappy bal oldalon még nem száz százalékosan kezes, de szépen haladunk. Lehet már simogatni, de nem mindig áll még meg. Érdeklődik az emberek iránt már, az ágyra húzódik már Ő is, ha leülök, ilyenkor általában már lehet simogatni.Bozont jobb oldalon, Őt már szépen lehet simogatni, magától mellém is fekszik. Nyaka vakargatását már egyenesen élvezi, fejét nyomja oda. Hosszú út vezetett idáig, megérdemelnek már egy végleges otthon!


SÁNTI

 Nézzétek meg milyen volt mikor hozzánk került https://www.facebook.com/.../a.559191688.../5591920784181906 
Sok sok évet kellett az utcán töltenie sérülten, de mindez már csak a múlt! Mára olyan szintre jutott már, hogy a számára idegen emberektől sem menekül, hagyja magát simogatni is! Így hát itt az idő hogy végre végleges otthonába költözzön! Régi sérüléséből adódóan az egyik első lábát fel tartja, de ugyanúgy szalad, ugrik, semmiben sem zavarja!
Ivartalanított, oltott, tesztelt kandúr, csodálatos buci fejjel, különleges arccal! 


PÚDER

Előzményei : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1816570185219746&id=100006003450189
A kolónia két legbetegebb cicáját vállaltuk, egyiküket el is hozta az egyiket a segítségkérő, a másikat nem sikerült most megfognia.
Súlyos kötőhártya gyulladása van, egyik szemén fekély is. Tesztjei negatívak, kezelése elkezdődött, reméljük menthetőek lesznek a szemei. 


MOHA

4 hónap körüli kisfiú!
Első oltását már megkapta, parvo negatív.
Barátságos, dorombolós, játékos, kisgyermek kompatibilis,más cicákkal jól kijön! 


FÜLESKEARAMISZ

Aramisz a dorombológép gazdit szeretne! 

Ivartalanított, oltott, tesztelt kandúr, 2 év körüli,még egy pár helyen szőr hiányos, de már szépen gyógyul. Egy igazi ölbe macska, fel löki az embert a szeretetével, addig piszkál, míg nem kap simogatást! Ölbe fekszik, ölben alszik, rajta az emberen mindenféleképpen. 

Videója : 


OREO

Gazdikereső szépséges és különleges cicánk Oreo!
Ivartalanított, oltott, tesztelt nőstény cica. Barátságos, kedves,a többi cicától tart, ezért vagy egy másik cica mellé költözhet,vagy egyedüli cicánkènt! 

Videója :  https://www.facebook.com/sutiallatotthon/videos/a.7090952680945368/708804963644706


FEHÉR CSALÁD

Adonisz, Auróra, Afrodité! 
Adonisz (fenn) , Afrodité (baloldalon) MÉG GAZDIKERESŐK
4 hónaposak, második oltásukat is megkapták már, anyukájuk leukózis pozitív.
Akár együtt is,de külön külön is költöznének végleges családjukba!
Kutya, cica, és teljesen kisgyerek kompatibilisek ( 2 napos koruk óta nálunk vannak) igazi családi cicák!


LUNA

Előzményei :
https://www.facebook.com/.../a.741825836.../7418259228214710
Luna betegen,vadan érkezett hozzánk még márciusban,az előzményeiben látható hogyan. A télen még az utcán majdnem belehalt a náthába, ebből 'maradt vissza' neki ez a 'félrefej tartása'. Ez egy kis szépséghiba, őt semmiben sem zavarja.

Luna 1 év körüli, ivartalanított, oltott, tesztelt kislány! Félénkebb cica, érdeklődő, játékos, más cicákkal jól kijön. 


 ZELLA

Zella 4 év körüli ivartalanított, oltott,leukózis pozitív nőstény cica.
Barátságos, dorombolós, kedves cica,más cicákkal nagyon jól kijön, igényli is a cica társaságot. 


TEKNŐC CSALÁDSegítség a Facebook-on való kereséshez:

Facebook oldalunkon az eddigi összes cicánk albuma (ami több mint 300) megtalálható. Általában az aktuális gazdikeresőink albuma az első két, három sorban van, ahogy rá kattintunk hogy -> Fénykepek -> Albumok. Volt már hogy a Facebook magától össze vissza keverte az albumokat, így a három, négy éve nem frissített albumokat is előre hozta. Ajánlott ezért az  albumok címét nézni, amit mindig frissítünk hogy GAZDIKERESŐ vagy már GAZDIS az adott albumban lévő cica/cicák.