Gazdikereső cicáink

Az oldal frissítve : 2021.11.26


SCRAPPY ÉS BOZONT 

Scrappy és Bozont még februárban került hozzánk.GAZDIKERESŐK LETTEK hosszú hónapok után végre.. de senki, szó szerint senki sem akarja őket mert egyszerű cirmosok, nem picik, és nem ölbe ülős cicák.. A helyzet kilátástalan, hirdethetjük őket akárhogy, még csak egyetlen egy érdeklődő sincs irántuk... :(
 Scrappy bal oldalon még nem száz százalékosan kezes, de szépen haladunk. Lehet már simogatni, de nem mindig áll még meg. Érdeklődik az emberek iránt már, az ágyra húzódik már Ő is, ha leülök, ilyenkor általában már lehet simogatni.Bozont jobb oldalon, Őt már szépen lehet simogatni, magától mellém is fekszik. Nyaka vakargatását már egyenesen élvezi, fejét nyomja oda. Hosszú út vezetett idáig, megérdemelnek már egy végleges otthon!


SÁNTI

Sántit már február óta próbálták becsapdázni,mert három lábon bicegett. Eléggé leharcoltan érkezett szegény, tele sebbel, kullancssal, atkásan.3 éve biztosan az utcán volt már..Az egyik lábát nem használta, mert a köröm annyira bele volt nőve az ujjába, ami ráadásul ki is volt ficamodova. Mára már minden rendben vele, félénk még, sántikálása megmaradt a benőtt köröm miatt, de már a kezdeti vadsága is teljesen eltűnt. Végleges családjában tudna igazán feloldódni.


FÁTYOL

A kis fehér kolónia anya cicája. 1,5 év körüli, gyönyörű hófehér nőstény cica, ivartalanított, oltott, tesztelt. Félénk elsőre, de teljesen simogatható, már jön a simogatásért is! Sok cica között van, nagyon kellene már neki hogy több figyelem tudjon rá irányulni, így félénksége is elmúlna.


FEHÉRKE

10 hónap körüli, csodálatos hófehér, kék szemű cica lány, ivartalanított , oltott, tesztelt. Félénk elsőre, kell neki egy kis idő míg oldódik, de simogatható, kezes cica! Sok hónapja nálunk van, nagyon kellene már neki hogy ki szakadjon a sok cica közül.


'CICACSALÁD 3'

5 hónap körüliek, oltva, anyjuk negatív tesztekkel rendelkezik.


SZÁSA


SZVETLÁNA


SZERAFINA


SZIRÉN

Különlegesen gyönyörű szemekkel, nagyon kedves természettel szeretne költözni már végleges otthonába!
Nagyon barátságos, emberközpontú, bújós, dorombolós cica.
Egyedüli cicaként vagy semmiképp sem sok cica közt (mint most) érezné jól magát. Már nagyon sokan vagyunk és a cicák egyre rosszabbul viselik már..
Ivartalanított, oltott, tesztelt, 2 év körüli nőstény. 


MÁRVÁNY 

Márvány jelenleg fizioterápiát kap hetente, MR vizsgálata után kiderült nem műthető mert az izma van letapadva. Tökéletes sosem lesz a lába, de reméljük a fizioterápiától javulni fog.


'CICACSALÁD 1'

DEBÓRA

Cicacsalád 1 anya cicája is gazdikereső lett, utolsó babája is gazdis lett! Ő már csak az ivartalanításra vár, oltott, tesztelt.  Nagyon nagyon bújós, dorombolós, barátságos, nyugodt. Nagyon nagyon bízunk benne, hogy attól mert teknőctarka (ami az egyik legnehezebben örökbe adható..) hamarosan sikerülni fog neki hogy végleges családjába költözhessen.. 2 év körüli.

DEBÓRAGÜLÜKE

Gülüke  varratja már ki lett szedve a szeméből azóta, tesztjei negatívak lettek, hamarosan megkapja az első oltását addig is GAZDIKERESŐ már! Nagyon nagyon bújós, játékos, barátságos, ölbe cica, ahogy leülök rögtön az ölembe mászik.. 3 hónap körüli kislány!   


ZSÖMLE

Első oltását megkapta, tesztjei negatívak lettek, érinthetetlenségének is vége már, dorombol és bújik! Számára idegenekkel elsőre azért még tartózkodó, de a két kép nagyon jól mutatja honnan hová jutottunk már! :) Első képen befogása napján, támadott, fújt, csapdosott.
3 hónap körüli kisfiú.


NYURGA ÚR

Még májusban került hozzánk, rossz általános állapotban volt, szőre hullott, sovány volt, farkából amputálni kellett mert el volt halva. Mára egy hatalmas szép nagy cirmos lett, teljesen rendbe jött, a félénksége maradt még meg, de ha végleges otthonába költözhetne, nem 20 cica közt lenne, akkor jobban tudna nyílni.
Nyurga ivartalanított, oltott, tesztelt, fiatal kandúr. 


RAMBÓ

Rambó, a kerítésre felszúródott cicánk. Hosszú és nehéz út vezetett idáig, a gennyes seb elhaláson át a napi infúziókig, de már megtörtént rég a műtétje, és azóta már a ketrecet is elhagyhatta! A folyamatos kezelések alatt szelídült annyira hogy gazdikereső lett, de még sok foglalkozást igényel.

Rambó 3 év körüli, ivartalanított, tesztelt, első oltását már megkapta.


'CICACSALÁD 2'

ZÉNÓ

5 hónap körüli kandúr, izmos, masszív testfelépítéssel, szép nagy cica lesz már most látszik.
Beszédes, dorombolós, nagyon vágyna már a több foglalkozásra. 
Oltva, anyja negatív tesztekkel rendelkezik, hamarosan át esik az ivartalanításon.


ZIZI

5 hónap körüli kislány, nagyon kedves, cuki kis baba, oltva, anyja  negatív tesztekkel rendelkezik.

ZORKA (gazdijelöltes!)

Zorka egy nagyon nyugodt ,kedves, végtelen hálás, bújós, dorombolós, csendes cica. Fiatal, 2020 - as születésű, nőstény cirmóka, ivartalanított, oltott, tesztelt.


KISMASZAT

4 hónap körüli kislány, ilyen csodálatos kis szőrgombolyag lett! :) Első képen a megérkezésekor, második képen most! :) 
Hamarosan a második oltását fogja kapni.


GISELLE 

  G betűs babák közül már csak a gyönyörű trikolor Giselle vár gazdira!
4 hónap körüli csodálatosan szép trikolor kislány, szívecske minta az oldalán.. :)
Igazi családi cica, kedves, bújós, dorombolós, gyerek kompatibilis. Oltott, anyja negatív tesztekkel rendelkezik.


PEPI

Pepi egy gyönyörű cirmos fehér kis királyfi Extra kis méretű, puha doromboló golyó, 3 hónap körüli, oltva (leukozis ellen is), tesztelve várja a leendő gazdik leveleit itt Facebookon vagy a sutiallatotthon@citromail.hu e-mail címen!


MUKI

Muki GAZDIKERESŐ lett!

Megkapta az első oltását, tesztjei negatívak lettek, szeme kezelés alatt áll még, az állatorvosunk azt mondta hogy lehetséges helyre fog jönni a rossz szeme! Második oltásáig így minimum folytatódik a szeme kezelése, addig is pedig GAZDIKERESŐ
3 hónap körüli kisfiú! Nagyon bújós, dorombolós, dörgölőzős, játékos cica. Segítség a Facebook-on való kereséshez:

Facebook oldalunkon az eddigi összes cicánk albuma (ami több mint 300) megtalálható. Általában az aktuális gazdikeresőink albuma az első két, három sorban van, ahogy rá kattintunk hogy -> Fénykepek -> Albumok. Volt már hogy a Facebook magától össze vissza keverte az albumokat, így a három, négy éve nem frissített albumokat is előre hozta. Ajánlott ezért az  albumok címét nézni, amit mindig frissítünk hogy GAZDIKERESŐ vagy már GAZDIS az adott albumban lévő cica/cicák.