Csobogó, a patakba dobott baba

Másnapra szerencsére normalizálódott a hőmérséklete, és sokkal jobban lett! Mintha kicserélték volna!

Harmadnap
Harmadnap

Csobogó még júliusban került a gondozásunkba. A patakba találta egy ismerősünk, aki akkor éppen ott biciklizett. Hallott egy nagyon halk de kétségbe esett nyávogást, majd a hang után lemászott a patakba. Hosszabb keresés után, annak ellenére hogy már teljesen sötét volt és a cica is fekete, megtalálta és elhozta hozzánk.

A képen látható állapotban volt..koszan, büdösen, vizesen, bolhásan,kihűlve.. Rögtön megfürdettük meleg vízben, majd éjszaka melegítettük folyamatosan.

Másnap
Másnap

Csobogó bemutatkozik

4 hónap körüli, kisfiú. Szobatiszta, almot használ, csak lakásban tartózkodik. Kutya-cica-kisgyerek kompatibilis. Kutyánkat kifejezetten szereti, játszani is szoktak, így kutya mellé is ideális választás lenne! Más cicákkal is nagyon jó a viszonya. Játékos, kedves, dorombolós,embercentrikus. Borzasztóan bújós, fellöki az embert úgy bújik!😊 Mindig ember közelben van, úgy helyezkedik hogy csak egy kicsit is de hozzánk érjen..igazi kis tünemény, puszit is ad❤️ Nyakban mint sál, vagy fejen mint sapka szeret aludni..😀 Ritka jó természetű cica, egy igazi főnyeremény!


Csobogó 2016.11.15-én GAZDIS CICA LETT!

Egy pár kép már gazdis életéből! :)